Antalya'dan çok acı haber! Kaybolan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedi bulundu

Antalya'dan çok acı haber! Kaybolan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedi bulundu

Antalya'da 5 gün önce kaybolan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu'na ulaşıldı. Ailenin gözyaşları içinde takip ettiği olay kötü sonuçlandı.

Üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedine ulaşıldı. Antalya'da emlakçılık yapan M.M.A. tarafından tecavüz edilen Azra'nın 5'e ayrılmış cesedi ormanda bulundu.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Azra'nın cesedi üzerinde yapılan otopside genç kıza önce tecavüz edildiği ardından boğularak öldüğü ve cesedin banyoda 5 ayrı parçaya ayrıldığı anlaşıldı.

48 yaşındaki emlakçı M.M.A. gözaltında.

OLAYDAN ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI?

Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışma sırasında genç kız, ablasına, “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda, ablasına, “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.