Antalya'daki uyuşturucu operasyonu

Antalya'daki uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen ve aralarında 75 yaşındaki Z.G'nin de bulunduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 zanlının ise "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla tutuklanmasına karar verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün, Muratpaşa ilçesi Yeşildere, Kızılarık ve Kepez ilçesi Ahatlı mahallelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen şahıslara yönelik operasyon düzenlenmiş, 7 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda Muratpaşa ilçesinde satışa hazır halde 57 paket esrar, 595 gram eroin, 88 gram bonzai ve 223 gram esrar, Kepez'de ise 50'şer gramlık 14 paket halinde esrar maddesi ve bir hassas terazi ele geçirilmişti. Operasyonda, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği sanılan 20 bin 830 lira, 175 avro ve 41 dolara da el konulmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :