Antalya'daki evde meydana gelen patlama

Antalya'daki evde meydana gelen patlama

Patlamada yaralanan 17 yaşındaki Özışık'ın tedavisi sürüyor- Yaralının babası Özışık:- "Altuğ tıbbın gerektirdiği bütün çözümler uygulandıktan sonra idealleri doğrultusunda hareket edecektir. En büyük isteği eğitimini sürdürmek"

ANTALYA (AA) - Antalya'da evlerinde meydana gelen patlamada yaralanan 17 yaşındaki Altuğ Özışık'ın tedavisi devam ediyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin Ortopedi Servisinde tedavisi süren Özışık'ın babası Tuncay Özışık, oğlunun tedavisinin normal sürecinde devam ettiğini söyledi.

Oğullarına destek olmayı sürdürdüklerini dile getiren Özışık, evladının moralinin iyi olduğunu, normal yaşamına dönmeye başladığını bildirdi.

Kol nakli hakkında açıklama yapmanın henüz çok erken olduğunu aktaran Özışık, "Şu anki tek isteğimiz günlük günlük hayatını devam ettirmesi yönünde. Altuğ, tıbbın gerektirdiği bütün çözümler uygulandıktan sonra idealleri doğrultusunda hareket edecektir. En büyük isteği eğitimini sürdürmek." diye konuştu.

- Olayın geçmişi

Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir apartmanın 7. katındaki evde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada, deney yaptıkları öne sürülen TÜBİTAK Gözlemevi'nde görev yapan Tuncay ile eşi Hatice hafif, oğulları Altuğ Özışık ağır yaralanmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Altuğ Özışık iki elini kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :