Antalya'daki cinayet

Antalya'daki cinayet

Gazipaşa ilçesinde silahla öldürülen kişinin katil zanlısının, cezaevi firarisi olduğu belirlendi- Şüphelinin, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde silahla öldürülen kişinin katil zanlısının, cezaevi firarisi olduğu ve sahte kimlik kullandığı belirlendi.

Hasdere Mahallesi Tarihi Taş Köprü civarındaki ağaçlıklar arasında cesedi bulunan emekli Çetin Okatan'ı (50) öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, Okatan'ın Gazipaşa'ya F.C. isimli bir kişiyle geldiğini ve en son bir marketten birlikte alışveriş yaptıklarını tespit etti.

Jandarma ekipleri, Alanya Adliyesi'nde uzun yıllar zabıt katibi olarak görev yapan ve kısa süre önce emekli olan Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen F.C'nin sahte kimlik kullandığını belirledi.

Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde kendisini Giray Hancıoğlu olarak tanıtan F.C'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Zanlı F.C'nin, 2014 yılında cezaevinden firar ettiği, dolandırıcılık, hakaret, sahte kredi kartı üretme ve satma, basit yaralama gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Gazipaşa ilçesinde 20 Temmuz'da Çetin Okatan, göğsünden silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :