Antalya'daki cinayet

Antalya'daki cinayet

Kendisinden boşanmak isteyen eşi ile kayınpederi ve baldızını silahla öldüren zanlı, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da kendisinden boşanmak isteyen eşi ile kayınpederi ve baldızını silahla öldüren zanlı, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konyaaltı ilçesinin Hurma Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde meydana gelen olayda yaralanan zanlı Tacit Öz'ün tedavisi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlandı. Zanlı, polis ekiplerince hastaneden çıkartılarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Buradaki ifadesinde zanlının, "Barışmak amacıyla konuşmak için gitmiştim. Tabancayı ilk kayınpederim çekti. Ben de kullanmak zorunda kaldım, çok pişmanım." dediği öğrenildi.

Zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan olayda ağır yaralanan kayınvalide Aniye İçoğlu'nun da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Antalya'da 2 Haziran'da Tacit Öz (46), temmuz ayında boşanma davası görülecek eşi Dilem Öz ile barışmak için Hurma Mahallesi 256 Sokak'taki siteye gitmiş, olumsuz yanıt alması üzerine bir yıl önce evlendiği eşi ile kayınvalidesi, kayınpederi ve baldızına tabancayla ateş etmişti.

Zanlının, maden mühendisi kayınpederi Mevlüt ve baldızı Bilen İçoğlu olay yerinde ölmüş, kayınvalidesi Aniye İçoğlu ile eşi Dilem Öz ağır yaralanmıştı. Dilem Öz de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Olayda yaralanan Tacit Öz, tedavi için gittiği özel hastanede yakalanmıştı. Tacit Öz, özel hastaneden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler