Antalya'da yıldırım düştü! Şemsiyeli şahıs yaralandı

Antalya'da gök gürültülü sağanak yağışta çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Aracını park ederek şemsiye ile yürüyen kadın ise yakınına düşen yıldırım nedeniyle yaralandı

Antalya Belek'te şemsiye ile yürüyen şahıs, yakınına yıldırım düşmesi sonucuna bacaklarından yaralandı. Yıldırımın düştüğü anlar anbean güvenlik kamerasına yansırken, şahıs hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da dün gün boyunca hakim olan gök gürültülü sağanak yağışta çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Kentte birçok yerde su baskını ve dolu yağışı meydana gelirken, Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde yıldırım düştü.

Vücudunda ciddi morluklar oluştu

Otomobilini park eden şahıs şemsiyesini açtıktan sonra yürümeye başladı. 10 adım atan şahsın yakınına yıldırım düştü. Yavaş yavaş dizlerinin üzerine çöken kişinin daha sonra yere uzandığı anlar anbean bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu fakat ayaklarında ciddi derecede morluklar olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.