Antalya'da "yetim sofrası" kuruldu

Antalya'da "yetim sofrası" kuruldu

Deniz Feneri Derneği Akdeniz Temsilciliğince düzenlenen iftar programında, 100 yetim çocuk, dernek gönülleri ve bağışçılarla bir araya geldi

ANTALYA (AA) - Deniz Feneri Derneği Akdeniz Temsilciliğince dernek gönüllüleri ve bağışçılarının 100 yetim çocukla bir araya geldiği "yetim sofrası" iftar programının 10'uncusu düzenlendi.

Antalya Ahlak, Kültür Çevre ve Eğitim Derneğine ait sosyal gelişim merkezinin yemek salonundaki iftar programına, derneğin gönüllü ve bağışçıları, ihtiyaç sahibi aileler ile Antalya'daki 100 yetim çocuk katıldı.

Karagöz gösterisiyle başlayan iftar programında, yetim çocuklara bayram harçlıkları da verildi.

Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri Coşkun Yıldız, düzenlenen iftar organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Derneğin 42 ülkede kurduğu yetim sofralarından birinin de Antalya'da olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Yıldız, şöyle konuştu:

"Deniz Feneri Derneği 22 yıl önce böyle bir ramazan ayında yola çıktığı günden bu yana, bağışçılarının, Anadolu'nun kadirşinas, vefalı, merhametli insanlarının destekleriyle her geçen gün biraz daha ileriye giderek büyüyor. Dünya Müslümanlarıyla bir araya gelmekte, kardeş sofraları, yetim sofraları kurmakta. Buna vesile olan tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum."

Derneğin Akdeniz Temsilcisi Ahmet Sargın da yetim sofrası programının Antalya'da bu yıl 10'unu kez düzenlendiğini ve yetim çocuklarla ihtiyaç sahibi aileleri, bağışçı ve gönüllülerle bir araya getirdiğini anlattı.

Sargın, programın gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan bağışçılara, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :