Antalya'da yangın

Antalya'da yangın

Muratpaşa ilçesinde bir iş yerinde çıkan ve çevredeki dükkanlara sıçrayan yangın büyük çapta maddi hasar neden oldu- Yangına müdahale etmeye çalışan iş yeri sahipleri ve çalışanlar, yoğun duman medeniyle güçlükle çatıdan indirildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir iş yerinde çıkan ve çevredeki dükkanlara sıçrayan yangında büyük çapta hasar oluştu.

Eski Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İzolasyon ve yapı kimyasalları malzemelerinin tutuşmasıyla kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki birçok iş yerine sirayet etti.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında, iş yerlerinin sahipleri ve çalışanları da çatıya çıkıp hortumla su sıkıp, yangın söndürme tüpleriyle görevlilere yardım etmek istedi. Bu sırada bir kişinin önce ayağındaki terliği, ardından içindeki malzeme biten yangın söndürme tüpünü çatıdan attığı gözlendi.

İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmeye çalışırken bir yandan da çatıda yoğun dumana maruz kalan kişileri aşağıya indirebilmek için mücadele etti.

Güçlükle kontrol altına alınan yangında büyük çapta hasar oluşurken, bir iş yerindeki köpek de telef oldu.

Olay yerine gelen iş yeri sahiplerinden Kemal Aksakal, yangının geç müdahale edildiği için büyüdüğünü öne sürdü. Aksakal, "3-4 dükkan yandı. Zamanında kontrol alınsaydı yanmazdı o dükkanlar. Yangın benim mobilya dükkanıma geldi, şimdi dükkanımda yanabilir." diye konuştu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :