Antalya'da trafik kazası sonrası darp iddiası

Antalya'da trafik kazası sonrası darp iddiası

Muratpaşa ilçesinde aracına çarpan kişinin ailesi tarafından darbedildiğini ve bıçaklanmak istendiğini öne süren Ayşe Aydın şikayetçi oldu - Taraflar arasında yaşanan tartışma çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da öğretmen 31 yaşındaki Ayşe Aydın, aracına çarpan kişinin ailesi ile yaşadıkları tartışma sırasında darbedildiğini ve bıçaklanmak istendiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Çevredekilerin cep telefonuyla kaydettiği tartışma sonrası Aydın'ın şikayetçi olduğu baba oğul, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İddiaya göre, Kepez ilçesindeki bir okulda öğretmenlik yapan Aydın, 07 GTZ 09 plakalı otomobiliyle 2,5 yaşındaki kızını da alarak yola çıktı.

Aydın'ın aracı, Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi 293. sokak üzerindeki kavşakta, ara sokaktan çıkan 19 yaşındaki Ahmet Y'nin kullandığı 07 GMG 25 plakalı otomobil ile çarpıştı. Aydın tutanak tutmaya hazırlanırken Ahmet Y. de durumu telefonla ailesine bildirdi.

Bir süre sonra kazaya yakın bir bölgede ikamet eden Aydın'ın babası Ramazan Özen ile Ahmet Y.'nin ailesi de olay yerine geldi.

Çıkan tartışmada, Ahmet Y.'nin babası Aydın Y. tarafından darbedildiğini ve bıçaklanmak istendiğini ileri süren Aydın, durumu polise bildirdi.

Aydın Y. ve Ahmet Y. olay yerine gelen güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen baba oğul, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kaza sonrası yaşanan tartışma, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Ayşe Aydın, daha sonra Akdeniz Üniversitesinde öğretim görevlisi eşi Baki Aydın ile savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Baki Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydın Y. ve Ahmet Y.'nin serbest bırakılmasını eleştirerek, "Bu kişiler öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı." görüşünü savundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler