Antalya'da sahilde sürpriz evlilik teklifi

Antalya'da sahilde sürpriz evlilik teklifi

Kentte yaşayan Emre Kurul, kız arkadaşı Zehra Demir'e Konyaaltı sahilinde pankart, meşale, gül yaprağı ve müzik eşliğinde sürpriz evlenme teklifi yaptı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişi, Konyaaltı sahilinde kız arkadaşına pankart, meşale, gül yaprağı ve müzik eşliğinde sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Muratpaşa ilçesinde berber olan Emre Kural (25), bir süredir görüştüğü kız arkadaşı Zehra Demir'i (25) konuşmak bahanesiyle Konyaaltı sahiline getirdi.

Arkadaşlarıyla sahilde bir süre sohbet eden çift, daha sonra ayrı bir yere geçerken, sahile bakan Boğaçay köprüsü üzerinde "Zehra seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin" pankartı açıldı.

O sırada sahilde gizlenen çiftin diğer arkadaşları ve akrabaları, müzik eşliğinde ellerindeki "Benimle evlenir misin" yazılı küçük dövizlerle etraflarını çevirerek onları daire içine aldı. Bu sırada yere diz çöken Kural, kız arkadaşına yüzükle evlenme teklifinde bulundu.

Demir, teklifi kabul ederken bu sırada çiftin üzerine gül yaprakları döküldü ve meşaleler yakıldı.

Nişan yüzüğünü takan çift, kalp şeklindeki "dilek feneri"ni uçurdu. Çiftin arkadaşları, daha sonra sahilde havai fişek patlattı.

Gelin adayı Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tekliften dolayı çok şaşkın ve mutlu olduğunu belirterek, "Ondan böyle bir şey beklemiyordum." diye konuştu.

Damat adayı Kural ise nişanlısının her şeyin en güzeline layık, çok başka bir insan olduğunu dile getirerek, "İyi ki hayatımda var. İnşallah bundan sonra da hep hayatımda olacak. Benim çok 'odun' olduğumu söylüyordu. Ona biraz da olsa bir romantiklik göstermek istedim. Ondan dolayı böyle bir şeye başvurdum." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :