Antalya’da rüşvet operasyonunda yeni dalga: 17 gözaltı

Antalya’da rüşvet operasyonunda yeni dalga: 17 gözaltı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında, kuyumcu ve döviz bürosu sahipleri ile çalışanlarının da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde geniş çaplı aramalar yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında bu sabah Antalya İl Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında kuyumcu, döviz bürosu sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, şüphelilerin hem ev hem de iş yerlerinde kapsamlı aramalar gerçekleştirildi. Soruşturmanın, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet iddialarını kapsadığı ve çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, belediye ile bağlantılı bazı usulsüzlüklerde rol oynadıkları iddia ediliyor. Soruşturmanın selameti için detaylar ise şu aşamada paylaşılmadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.