Antalya’da patenle trafiğe dalan gençler tehlike saçtı

Antalya'da patenlerle trafiğe çıkan 6 genç görenleri şok etti. Muratpaşa ve Konyaaltı'nda otobüs ve araçların arkasına takılan gençlerin tehlikeli yolculuğu diğer sürücüler tarafından kaydedilirken, "Mis gibi mis gibi. Harika.." demeleri ise şok etti

Antalya'nın Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde, halk otobüsü ve otomobillerin arkasına takılan patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu diğer sürücülerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Kendilerini kayda alan kişiye, "Mis gibi mis gibi. Harika" diyen geçler dehşete düşürdü.

Antalya'nın farklı noktalarında patenli gençlerin halk otobüsü ve otomobillerin arkasına takılıp yaptıkları tehlikeli yolculuk, vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde çekilen görüntülerde, otomobil arkasına takılan gençler tehlikeye aldırış etmeden yolculuklarını sürdürdüğü, lüks bir otomobile tutunan gençlerden birinin ise tutunmak yerine dirseğini dayayarak paten sürdüğü görüldü.

"Mis gibi mis gibi. Harika!.."

Varlık Mahallesinde çekilen bir görüntüde de 6 kişilik bir grup genç, halk otobüsünün arkasına takılıp yolculuk yaptı. Gençler, "güvenli yolculuk" diyerek kendilerini kaydeden kişiye, "Mis gibi mis gibi. Harika. Seviliyorsun dayı" diye seslendi.

Antalya’da patenle trafiğe dalan gençler tehlike saçtı

Antalya’da patenle trafiğe dalan gençler tehlike saçtı

Antalya’da patenle trafiğe dalan gençler tehlike saçtı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.