Antalya'da AK Parti'den CHP'ye ziyaret

Antalya'da AK Parti'den CHP'ye ziyaret

AK Parti İl Başkanı Sümer: - "FETÖ'sü, PKK'sı, İŞİD'i ,YPG'si ne varsa hepsi birleştiler. Şimdi içimizden karıştırmaya çalışıyorlar"

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, tüm terör örgütlerinin birleşerek, Türkiye'yi içten karıştırmaya çalıştığını belirtti.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Sümer, CHP İl Başkanı Semih Esen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısının kınandığı ziyarette şehitlere rahmet, yaralılara acil şifa dilendi.

Terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirten Sümer, "FETÖ'sü, PKK'sı, İŞİD'i ,YPG'si ne varsa hepsi birleştiler. Şimdi içimizden karıştırmaya çalışıyorlar. Biz hiçbir patlamadan sonra kimsenin meşrebine, ırkına, inancına, partisine bakmadan hemen kınarız. Üzüntümüzü paylaşır, yaraların sarılması için elimizde geleni yaparız. Ama maalesef bazı parti başkanları çıkarak 'Bunlar bizim partilimiz' diyerek bulanık suda balık aramaya kalkıyor. Olayları başka yöne çekerek, bir çatışma, karışıklık ortamı oluşturmaya çalışıyor. Biz bu anlayışa da terörün her türlüsüne de karşıyız." ifadelerini kullandı.

Esen'e Yeni Kapı Mitingi'ne verilen destekten dolayı teşekkür eden Sümer, 15 Temmuz ile dünyaya çok önemli birlik mesajı verildiğini vurguladı. Bu birlikteliğin daha ileriye taşınması gerektiğini ifade eden Sümer, "Yeni Kapı ile yeni açılan bir sürecin içerisine girdik. Tüm dünyaya bu ülkenin bağımsızlığına saldırıldığında demokrasisine nasıl sahip çıkacağını gösterdik. Bundan sonra da ülkemiz için Yenikapı ruhuyla hareket ederek bu tabloyu korumalıyız." diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Esen de darbe girişiminden sonra oluşan ortamın samimiyetine inandıklarını vurgulayarak, bu samimiyetin devamını diledi. Esen, "Hem siyasi parti olarak hem de birey olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler