Antalya'da acı olay! Düğün masasına ağaç devrildi! 1 ölü 1'i ağır 9 yaralı

Antalya'da acı olay! Düğün masasına ağaç devrildi! 1 ölü 1'i ağır 9 yaralı

Antalya’da düzenlenen kır düğününde misafirlerin oturduğu masaya 15 metrelik çam ağacı devrildi. Feci olayda davetli Mustafa Ölmez hayatını kaybederken, 1’i ağır 9 kişi de yaralandı

Antalya’nın Aksu ilçesinde bir açık hava düğün salonunda düzenlenen kır düğününde çam ağacının devrilmesi sonucu 1 davetli hayatını kaybederken, 1’i ağır 9 kişi de yaralandı.

Olay, saat 21.20 sıralarında Aksu ilçesi Konak Mahallesi Serik Caddesi'ndeki bir açık hava düğün salonunun bahçesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, kırılan yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki çam ağacı düğünde misafir olarak bulunan 10 kişinin oturdukları masanın üzerine devrildi.

Düğüne gitmişti cenazesi oldu

Olayda Mustafa Ölmez (44) olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi Ölmez, Fadime Ölmez, Güldeniz Ölmez, Umut Ayaz Ölmez, Özlem Başkaya, Fikret Uysal, Ercan Ak, Fatma Yener Arın ve Ramazan Solmaz yaralandı. Yaralılardan 5'i olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, Niyazi Ölmez'in durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.