Antalya Manavgat'taki yangınla ilgili şoke eden gerçeği Muhittin Böcek açıkladı

Antalya Manavgat'taki yangınla ilgili şoke eden gerçeği Muhittin Böcek açıkladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek açıklamasında, “Bugün en kötü günümüzü geçiriyoruz Antalya olarak, Manavgat olarak. 27 yıllık yöneticiyim hiç böyle bir yangın görmedim" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek açıklamasında, “Bugün en kötü günümüzü geçiriyoruz Antalya olarak, Manavgat olarak. 27 yıllık yöneticiyim hiç böyle bir yangın görmedim. İnşallah can kaybı olmadan söndürme işlemleri tamamlanır diye ümit ediyorum. 4 mahallemiz boşaltıldı. Manavgat bir tarafı denize yakın bir tarafı da tarımla köyden dönüşen mahalleler. İnsanlarımız itfaiyeci arkadaşlarımızın yardımıyla tahliye ediliyor. Önlemlerimizi almaya çalışıyoruz şu ana kadar Allah’a şükür bir can kaybı yok. 4 noktada birden yangın çıkması düşündürücüdür. Acaba kundaklama var mı diye çok merak ettik ama konumuz şu an onu merak etmek değil. Can kaybı olmadan yangını nasıl söndürebiliriz bunun için çalışıyoruz.” dedi.

YANGON BÜYÜR MÜ?

Öte yandan Manavgat'taki orman yangını nedeniyle oluşan yoğun duman, 80 kilometre uzaklıktaki kent merkezinden de görüldü. Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre, yangının devam ettiği bölgede hava sıcaklığı 39 ile 42 derece arasında değişirken, rüzgarın hızının ise gün içinde 50 kilometreye kadar ulaştığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.