Antalya Büyükşehir'deki rüşvet soruşturmasında 3 yeni gözaltı

Antalya Büyükşehir'deki rüşvet soruşturmasında 3 yeni gözaltı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli 3 üst düzey isim daha gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve ofislerinde arama yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik devam eden rüşvet soruşturması çerçevesinde Genel Sekreter Yardımcısı Serkan T., İmar Şube Müdür Vekili Tuncay K. ve belediye personeli Halil K. sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ev ve ofislerde arama yapıldı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sabah erken saatlerde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Şüphelilerin evleri ve görev yaptıkları ofislerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve belgeye el konuldu.

Soruşturma çok yönlü sürdürülüyor

Soruşturmanın, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki bazı imar işlemleri ve ruhsatlandırma süreçlerinde rüşvet alındığı iddiaları üzerine başlatıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü belirtildi.

Daha önce de bazı belediye personelleri benzer iddialarla gözaltına alınmıştı. Gözaltı sayısının artabileceği ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.