Antalya - Afyon  yolunda otomobil takla attı! Aynı aileden 5 yaralı

Antalya - Afyon yolunda otomobil takla attı! Aynı aileden 5 yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde takla atan otomobil ters döndü. Kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi otogarı yakınlarında otomobil takla attı. Kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Kaza, Afyonkarahisar-Antalya karayolu 60. kilometresinde, Sandıklı Otogarı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İlhan Demirhan (52) yönetimindeki 06 AR 6929 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak takla attı.

Ters dönerek durabilen otomobili gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar Sandıklı itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan sürücü İlhan Demirhan'ın yanında yolcu olarak bulunan Filiz (45), Rüveyda Elif (24), Beyza Nur (22), A.S., (12) Demirhan yaralandı. Yaralılar ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yolda ters duran araç çekici yardımı ile kaldırılırken kurtarma çalışmaları nedeniyle Afyonkarahisar - Antalya karayolunun bir yönü kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Çalışmaların tamamlanması ile yol tekrar ulaşıma açıldı.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Antalya - Afyon  yolunda otomobil takla attı! Aynı aileden 5 yaralı

Antalya - Afyon  yolunda otomobil takla attı! Aynı aileden 5 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.