Annesini kaybeden Süleyman Soylu'ya taziye mesajları

Annesini kaybeden Süleyman Soylu'ya taziye mesajları

İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun 75 yaşında vefatının ardından siyasiler ve sevenlerinden taziye mesajları art arda gelmeye devam ediyor.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

İstanbul'da toprağa verilecek

Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenazesi, yarın Eyüpsultan Mezarlığı'nda defnedilecek.

Bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, kalp yetmezliği nedeniyle 75 yaşında vefat etti.

Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Servet Soylu'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

TBMM Başkanı Şentop: Mekanı cennet olsun

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabında yayımladığı mesajında, "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun bir süredir tedavi gören muhterem valideleri Servet Soylu teyzemiz vefat etmiştir. Merhumeye Cenabıhak'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sabr-ı cemil diliyorum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendinin Hakk'a yürüyen kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum." ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'ya başsağlığı mesajları

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet, Bakan Soylu'ya sabır temennisinde bulundu.

Siyasi parti liderlerinden taziye

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, annesi vefat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye dileklerini iletti.

Akşener, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu hanıma Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun kıymetli anneleri Servet Soylu hanımefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhum annemize Allahtan rahmet, başta kıymetli Bakan'ımız olmak üzere tüm aile efradına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." paylaşımını yaptı. 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da Soylu'nun annesine Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da merhumeye Allah'tan rahmet, Soylu ailesine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

AK Parti'den başsağlığı mesajları

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş paylaşımında "Değerli kardeşim, İçişleri Bakanımız Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendi'ye Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Servet Soylu'nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek "Mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı. 

Altun ve Kalın başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İçişleri Bakanımız Sayın Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah'tan rahmet, başta Sayın Bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Sayın İçişleri Bakanımızın dar-ı bekaya irtihal eden kıymetli valideleri Servet Soylu teyzemize Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Bakan'ımız ve ailesine Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Rabb'im mekanını cennet eylesin." ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Servet teyzemizin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu için mesaj yayınlayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun muhterem anneleri Servet teyzemizin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu için baş sağlığı mesajı yayınladı. Yerlikaya paylaşımında, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun muhterem anneleri Servet teyzemizin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Bakanımız ve kederli ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hastaneye taziye ziyaretleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefatı haberini alan çok sayıda isim hastaneye giderek, Soylu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu, bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede kalp sağlığı sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Cenaze haberini alan Bakan Soylu, dakikalar önce hastaneye geldi. Acı haberi alan birçok isim de hastaneye giderek Soylu ile ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Soylu, babası Hasan Soylu ve eşi Hamidiye Soylu ile taziyeleri kabul etti. Acı haberi aldıktan sonra hastaneye giden isimler arasında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile eşi, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, kaymakamlar ve AK Parti ilçe başkanları yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.