Annesini boğazını keserek öldüren katilden şok eden sözler!

Annesini boğazını keserek öldüren katilden şok eden sözler!

Denizli’nin Güney ilçesinde tartıştığı annesi Şadiye Rüzgar’ı önce boğan sonra ise boğazını kesen katil evlat Gökhan Rüzgar'ın sözleri şok etti: Benim annem yok!

Denizli’nin Güney ilçesinde şiddet uygulayarak bayılttığı annesini boğazını keserek öldüren katil evlat tutuklanıp cezaevine gönderilirken "Benim annem yok" dedi.

Denizli’nin Güney ilçesinde tartıştığı 68 yaşındaki annesi Şadiye Rüzgar’ı önce boğan sonra ise boğazını kesen cinayet zanlısı 38 yaşındaki Gökhan Rüzgar, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet ve Gasp Büro ekiplerince kent merkezinde yakalandı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf eden Gökhan Rüzgar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Katil evlat, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye çıkışında gazetecilerin "Annenizi neden öldürdünüz?" sorusuna verdiği cevap hayrete düşürdü. Katil evlat kendisine yöneltilen soruya "Benim annem yok" diye cevap vermesi ve rahat tavırları dikkat çekti.

Daha önce de denemişti

Annesi Şadiye Rüzgar'ı boğazını keserek öldüren zanlı Gökhan Rüzgar'ın geçtiğimiz dönemde de bir kez daha ananesinin canına kast ettiği, yaşlı kadının komşuları tarafından son anda kurtarıldığı öğrenildi. Birlikte yaşadıkları evi 2 kez ateşe vermeye çalıştığı ifade edilen ve yaşanan bu olayların ardından annesiyle 2 yıl önce yeniden barışan Gökhan Rüzgar'ın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.