Anneler Günü

Anneler Günü

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya ve İl Başkanı Kendirli, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Çetinkaya, mesajında, Anneler Günü'nün bir gün değil, 365 gün kutlanması gerektiğini belirterek, anneler için ne yapılsa az olduğunu vurguladı.

Çetinkaya, "Bizler, cenneti annelerin ayakları altına seren bir inançtan, bir kültürden geliyoruz. Annelerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz. Annelerimiz çok önemlidir. Annesine değer vermeyen bir toplum düşünemiyorum. Annelerimize daima sahip çıkmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Annelerin ülkeye ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek, fedakarca çalıştığına dikkati çeken Çetinkaya, "Anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir." değerlendirmesinde bulundu.

İl Başkanı Kendirli ise mesajında, sevgisi, şefkati, merhameti ve karşılıksız samimiyeti ile en değerli varlığın anneler olduğunu vurguladı.

Aile ve toplum hayatının temel direğinin anneler olduğunu aktaran Kendirli, şöyle devam etti:

"Annelerimiz, şüphesiz ki bizi millet yapan değerlerin her birimizde vücut bulmasında, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılarak geleceğe taşınmasında ve bu sayede köklerine bağlı nesiller yetiştirilmesinde baş rolü almaktadırlar. Anneler hayatımızın her gününde hatırlama bilinç ve vefasına sahip bir milletin fertleri olarak bu anlamlı günün annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkı sağladığına inanmaktayım. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan baş tacımız annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, eli öpülesi tüm annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler