Anneler Günü

Anneler Günü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, evlatlarını vatan uğruna şehit veren anneler başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladığını belirtti.

Annelerin, hoşgörü, fedakarlık, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımaları olduğunu hatırlatan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimize minnettarız. Bizler ülkemiz adına attığımız her adımda annelerin dualarının en büyük destekçimiz ve koruyucumuz olduğunu biliyoruz. Ömrünü, vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

- Belediye Başkanı Bahçeci'nin mesajı

Başkan Bahçeci ise annelerin, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, samimiyetin ve sevginin timsali olduklarını belirtti.

Hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağı değerli annelerin, birkaç gün değil, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak her zaman yanlarında olunması gerektiğini vurgulayan Bahçeci, şöyle devam etti:

"Annelerimiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının merkezi annelerimiz için çarpacaktır. Anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :