Anne ve iki çocuğunun ölümüyle ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı!

Anne ve iki çocuğunun ölümüyle ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı!

İskenderun'da evinde ölü bulunan anne ve iki çocuğunun bir süre önce görevden el çektirilen Uzman Çavuş baba Turgay Mert tarafından, boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde evinde ölü bulunan 41 yaşındaki anne Aynur Mert ve çocukları 16 yaşındaki Aleyna ile 14 yaşındaki Ahmet Ali'nin öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan katil zanlısı koca Turgay Mert'in ifadesinde önce eşini sonra kızını, en son oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Katil baba Osmaniye'de gözaltına alındı

Denizciler Mahallesi'ndeki evinde karısı ile 2 çocuğu ölü bulunan şüpheli Turgay Mert Osmaniye'de gözaltına alınarak İskenderun'a getirilmesi sonrasında suçunu itiraf ettiği iddia edildi. Uzman çavuş olarak görev yapan Turgay Mert'in mesleki anlamda yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz aylarda görevden el çektirilerek silahına el konuldu.

İntihar etmeyi düşündü, ailesine ne olacak diye cinayeti işlemeye karar verdi

Bir süredir bunalımda olan Turgay Mert'in intihar etmeyi düşündüğü ancak kendisi ölürse eşi ve çocuklarına ne olacağı endişesi ile cinayeti işlemeye karar verdiği öğrenildi. Zanlı, 28 Eylül Salı günü evde yalnızken önce eşi Aynur Mert (41), sonra okuldan dönen kızı Aleyna (16) ve en son yine okuldan dönen oğlu Ahmet Ali'yi boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Cenazelerinin üzerini Türk bayrağı ile örttü

Kızı ve oğlunun cenazelerinin üzerini Türk bayrağı ile eşinin üzerini ise kendi kıyafeti ile örten Turgay Mert daha sonra evden ayrılarak Osmaniye'ye gitti. Burada intihar etmeye çalıştığını ancak yapamadığını ifadesinde belirten Mert'in komşusunu arayarak, "Anahtar posta kutusunda eve gir bak aileme büyük bir kötülük yaptım" dediği ortaya çıktı.

Komşuları tarafından sessiz, kendi halinde, mutlu olarak tanınan aileden geriye büyük bir acı kaldı. Zanlı Turgay Mert İskenderun emniyetinde yapılan işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecek.

c.jpg

cc-001.jpg

ccc.jpg

cccccc.jpg

Anne ve iki çocuğunun ölümüyle ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.