ANKESOB'dan borç yapılandırmasına destek

ANKESOB'dan borç yapılandırmasına destek

ANKESOB Başkanı Yiğiner:- "Hükümetimiz, vergi borçlarını ödeyemeyen mükelleflere önemli kolaylıklar sağladı. Bu imkanı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında borçları yapılandırılan ancak taksitlerini ödeyemeyenlere yeni bir fırsat tanındığını anımsatarak, "Hükümetimiz, vergi borçlarını ödeyemeyen mükelleflere önemli kolaylıklar sağladı. Bu imkanı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

ANKESOB'dan yapılan açıklamada, Oda ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı iş birliğinde, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun'a ilişkin toplantı, ANKESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, bölgede yer alan sanayicilere kanunun getirdiği yeni fırsatlar anlatıldı.

Yiğiner, burada yaptığı konuşmada, esnafın son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle yapılandırma taksitlerini ödemekte zorlandığını ifade etti.

Sektörel canlanmanın en kısa sürede sağlanması gerektiğine işaret eden Yiğiner, "Tüm badireleri hep beraber, milletimizle birlik ve beraberlik içinde atlattık. Artık, işimize gücümüze bakmalıyız. Bu süreçte hükümetimiz, vergi borçlarını ödeyemeyen mükelleflere önemli kolaylıklar sağladı. Bu imkanı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler