Ankara'dan kısa kısa

Ankara'dan kısa kısa

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, bir süre önce göreve başlayan Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun'u...

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, bir süre önce göreve başlayan Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun'u ziyaret etti.

Benlice, Dursun'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette, iki ilçedeki eğitim öğretim hakkında değerlendirmelerde bulunuldu, çeşitli konularda görüş alışverişi yapıldı.

- ABİDE üyeleri Çubuk'ta bir araya geldi

Ankara'da Birlik Derneği (ABİDE) üyeleri Çubuk’ta bir araya geldi.

Botanik Kır Bahçesi'nde bir araya gelen üyeler, yapacakları çalışmaları masaya yatırdı.

Toplantıya, ABİDE Genel Başkanı Bayram Mutlu, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Keser ve dernek üyeleri katıldı.

Ankara'da yaşayan 500'ün üzerinde aktif üyeleri olduğunu dile getiren Mutlu, "Başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin sorunları üzerine çalışmalar yapıyoruz. Ankara'nın yetiştirdiği değerleri onore ediyoruz. Ankara için yeni değerlerin yetişmesi için çalışıyoruz." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise ABİDE üyelerini Çubuk'ta ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

- Genç çiftçiler bilgilendirildi

Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Genç Çiftçi Projesi kapsamında, genç çiftçileri bilgilendirdi.

Halk Eğitim Merkezi salonundaki toplantıda, genç çiftçilere krediler konusunda bilgi verildi.

Genç Çiftçi Projesi kapsamında 30 bin liralık hibe kredisi için 30 Nisan'a kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne başvuruda bulunulması gerektiği hatırlatılırken, proje yapmak isteyenlere yardımcı olunacağı aktarıldı.

- Celeblik kursu açıldı

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi'nde celeblik kursu açıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Canlı Hayvan Ticareti Yapan Satıcıların Çalışma ve Denetlenmesi ile İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince hayvan alım satımı ile uğraşan celeplerin, il ve ilçe müdürlüklerinden çalışma izin belgesi alması gerektiğini bildirdi.

Kursun bu kapsamda açıldığını aktaran Çelebi, kursa iki grup halinde 80 kişinin katıldığını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :