Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Saldırıya, AB Türkiye Delegasyonu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçi Haber ve Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Erdmann, tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçi Hansjörg Haber ve Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

AB Türkiye Delegasyonu resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ankara'yı bugün bir başka saldırı vurdu. Bu zor zamanda Türkiye ve Türk milleti ile beraberiz" ifadelerine yer verildi.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçi Hansjörg Haber ise twitter hesabından, "Bu manasız eylemi şiddetle kınıyorum, Terörün gerekçesi asla olamaz. Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik bugünkü elim saldırıda sevdiklerini kaybeden tüm ailelere en derin taziyelerimi sunuyorum" mesajını paylaştı.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Erdmann da twitter'dan paylaştığı mesajında, "Ankara'daki alçak terör saldırısı beni derinden sarstı ve dehşete düşürdü. Hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını paylaşıyorum. Çok sayıdaki yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler