Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı

Saldırıda yaşamını yitirenlerden dördü için Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden dördü için Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Başkentte dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen terör saldırısında yaşamını yitirenlerden aynı aileden Muharrem (80), Bağdat (72) ve Perihan Çermik (55) ile emekli öğretmen Yaşar Durakoğlu'nun (69) naaşları Karşıyaka Mezarlığı Camisi'ne getirildi.

Törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çermik ve Durakoğlu ailelerinin yakınlarına taziyede bulunduktan sonra cenaze namazında da saf tuttu.

Öte yandan, cenaze törenine AK Parti milletvekilleri Emrullah İşler ile Ahmet Gündoğdu, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, bazı ilçe belediye başkanları, Anayasa Mahkemesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası terör saldırısında yaşamını yitirenlerden Muharrem, Bağdat ve Perihan Çermik ile Yaşar Durakoğlu'nun cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muharrem, Bağdat ve Perihan Çermik'in Anayasa Mahkemesi'nde teknisyen olarak görev yapan Tuncay Çermik'in ailesi olduğu öğrenildi.

Ankara'daki terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :