Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı

Terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 3'ünün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli olduğu bildirildi

ANKARA (AA) - Deniz Kuvvetleri Komutanlığından, Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 3'ünün kurum personeli olduğu bildirildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, 17 Şubat Çarşamba günü 18.31'de Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına Merasim Sokak'ta kırmızı ışıkta bekledikleri sırada hain bir terör saldırısı düzenlendiği hatırlatıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan hain terör saldırısında Deniz Kuvvetleri personeli Astsubay Başçavuş Eren Ördek, sivil memur Mustafa Küçük ve işçi Cumali Akman'ın şehit olduğu belirtilen açıklamada, yaralı 3 personel ile bir personelin eşinin tedavisinin devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada, "Alçakça ve kalleşçe yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve daima desteklerini hissettiğimiz yüce Türk milletine başsağlığı, yaralı silah ve çalışma arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :