Ankara’da yolcu otobüsünün yandığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi!

Ankara’da yolcu otobüsünün yandığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi!

Ankara'da dün gece önce yön levhasına daha sonra aydınlatma direklerine çarpan şehirlerarası yolcu otobüsünün yanması sonucu yaralananlardan biri daha yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde önce yön levhasına daha sonra aydınlatma direklerine çarpan Pamukkale Turizm'e ait şehirlerarası yolcu otobüsünün yanması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 2'ye yükselirken, otobüs şoförü ise tutuklandı.

Hastaneye kaldırılan ve tedavisine devam edilen yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği öğrenilirken, kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Ayrıca kazanın ardından gözaltına alınan otobüs şoförü K.O.'nun ise tutuklandığı belirtildi.

Bodrum-Ankara seferini yapan Pamukkale Turizm'e ait K.O. idaresindeki 06 TRU 17 plakalı yolcu otobüsü, dün gece saatlerinde Çankaya ilçesi Dumlupınar Bulvarı Çayyolu Kavşağı'nda kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptıktan sonra alev almıştı.

Kaza sırasında otobüste bulunan 22 kişiden biri hayatını kaybederken, yaralanan 20 kişiden 5'i ayakta tedavi edilmiş, 15'i ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

y.jpg

yyyyyyy.jpg

yyyyyyyyyyyyy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.