Ankara'da Yamaç Paraşütü Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'da Yamaç Paraşütü Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'nın Ayaş ilçesinde meydana gelen yamaç paraşütü kazasında iki paraşütün havada birbirine dolanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Dün öğle saatlerinde gerçekleşen olay, Ayaş ilçesinde yer alan yamaç paraşütü uçuş tepesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ercan Gündoğdu (40) kontrolündeki paraşütün ipleri, Seda Ersöz (31) hakimiyetindeki paraşütün iplerine dolandı. Kontrolden çıkan paraşütler, yaklaşık 20 metre yükseklikten yere çakıldı.

Olay Anı Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Kazanın yaşandığı an, çevrede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde paraşütlerin birbirine dolandığı ve hızla yere düştükleri anlar yer alıyor.

Ercan Gündoğdu Hayatını Kaybetti

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ercan Gündoğdu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gündoğdu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İki Kişi Yaralandı

Kazanın ardından Ercan Gündoğdu'nun kullandığı paraşütte bulunan Anıl Berkay Saygılı (24) ve diğer paraşütteki Seda Ersöz yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın sebebini detaylı bir şekilde araştırmak için çalışmalara devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.