Ankara'da tek ihaleyle 2 farklı ilçede 20 milyonluk dev satış

Ankara'da tek ihaleyle 2 farklı ilçede 20 milyonluk dev satış

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, 29 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak ihaleyle 2 farklı ilçedeki toplam 20 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştireceği ihalede Çankaya ilçesi Karakusunlar Mahallesi’ndeki 3+1 ve 4+1 oda-salondan oluşan daireler ile Gölbaşı Kızılcaşar ile İncek Mahallelerindeki konut imarlı arsalar peşin ya da banka kredisi kullanılarak satın alınabilecek.

İhalede 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak konutlar 145 ve 149 metrekare, 1 milyon 60 bin TL’den başlayan arsalar ise bin 326 ve 16 bin 200 metrekare aralığında farklı büyüklüklerden oluşuyor.

İNTERNET SİTESİNDE DETAYLAR BELİRTİLDİ

İstekliler; taşınmaz mal satış şartnamesi ve diğer eklerine ilişkin bilgileri mesai saatleri içerisinde Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No:5 Yenimahalle/Ankara adresinde bulunan 14. kattaki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı’na gelerek inceleyebilecekler.

İhaleye girerek teklif vermek isteyen kişiler taşınmaz mal satışıyla ilgili ayrıntılı bilgiye ise “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden ihale duyurularına girerek ulaşabilecek.

TEKLİF MEKTUPLARI İÇİN SON TARİH: 29 TEMMUZ PERŞEMBE

Teklif mektuplarının en geç 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 12.00’a kadar 7. katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1. kat Encümen Toplantı Salonunda 29 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek ihaleler saat 14.00 itibarıyla başlayacak.

İHALELER İÇİN İSTEKLİLERDE ARANACAK BİLGİ VE BELGELER İSE ŞÖYLE:

lan-metni-2-sayfa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.