Ankara'da şiddetli yağmur ve fırtına! İnşaatta kolon devrildi 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'da etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle hayat adeta felç oldu. Yenimahalle ilçesinde bir inşatta kolon devrildi, yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden biri hastanede yaşamını yitirdi

Başkent Ankara'da etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada bir inşatta kolonun devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Yenimahalle ilçesinde fırtına sırasında bir inşatta kolonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybederken, diğer 2 yaralının tedavisine devam edildiği öğrenildi.

VALİ VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından, "İlimizde yaşanan fırtına nedeniyle Yenimahalle ilçemizde bir inşaatta kolon devrilmesi neticesinde 3 vatandaşımız yaralanmış olup, hastaneye kaldırılan vatandaşlarımızdan biri maalesef hayatını kaybetmiştir. Diğer 2 yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir" açıklamasında bulundu.

Ankara'da şiddetli yağmur ve fırtına! İnşaatta kolon devrildi 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.