Ankara'da şiddetli yağış sonrası yol çöktü! Vatandaş isyan etti: 3 ayda bir çöküyor

Ankara'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrası Çankaya'da ana caddede göçük oluştu. Caddenin bir kısmı oluşan çukur nedeniyle trafiğe kapatılırken, vatandaşlar "Burası 3 ayda bir çöküyor" diyerek tepki gösterdi

Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrası Çankaya'da bir ana caddede göçük oluştu. Caddenin bir kısmı oluşan çukur nedeniyle trafiğe kapatılırken, bölge halkı sık sık bu durumun yaşandığını belirterej, çözüm bulunmasını istedi.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Beşevler Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Cadde'si üzerinde yağmur suları nedeni ile yol saat öğleden sonra 1 sıralarında çöktü. Oluşan çukur nedeni ile yolun bir kısmı güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı.

"BURASI 3 AYDA BİR ÇÖKÜYOR"

Yol çöküntüsünün olduğu bölgede oturan Alpaslan Korkmaz, "Yolun altında herhalde bir gider var. Her ay gelip toprak ve taşla doldurmalarına rağmen yağmur suyu götürüyor. Burası 3 ayda bir çöküyor. Buraya araç da park ediyorlar. Burada dün gece araç yoktu. Olsaydı içine düşerdi. Sabah kalktığımda zaten yol çökmüştü. Gece birisi karanlıkta görmese içine düşer. Bugün sabah geldiler, şeritlerle çevirip gittiler. Sonra da gelen giden olmadı" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.