Ankara'da şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak'a son görev

Ankara'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak, dualar ve göz yaşları ile toprağa verildi

Balıkesir'in Erdek ilçesine kayıtlı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak, Ankara'da meydana gelen trafik kazası sonucu şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir trafik kazasına müdahale için giden jandarma ekibindeki Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak (32), 06 CIL 194 plakalı otomobilin çarpmasıyla şehit oldu.

Ayaş İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli trafik ekibi, TEM Otoyolu Kahramankazan ilçesi yakınlarında trafik kazası ihbarı üzerine yola çıktı.

Olay yerine varan ekibin bölge güvenliğini almak için yola dubaları yerleştirdiği sırada, ekipteki Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak'a sürücüsünün yağış sebebiyle kaygan yolda hakimiyetini kaybettiği 06 CIL plakalı otomobil çarptı.

Ankara'nın Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, hastaneye gelerek bilgi aldı.

Ağır yaralanan ve 112 Acil Sağlık ekiplerince Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çolak, müdahaleye rağmen şehit düştü.

Resim

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN TAZİYE

Millî Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "7 Nisan tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Trafik kazasında şehit olan astsubay son yolculuğuna uğurlandı

ŞEHİT ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ TANSU ÇOLAK'A SON GÖREV

Ankara'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak, son yolculuğuna uğurlandı.

Trafik kazasında şehit olan astsubay son yolculuğuna uğurlandı

7 Nisan'da Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada çevre asayişini sağlarken başka bir aracın çarptığı Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak, kaldırıldığı Kahramankazan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Trafik kazasında şehit olan astsubay son yolculuğuna uğurlandı

Astsubay Çolak için Ahimesut Söğüt Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şehit kılınan namazın ardından Elvanköy Mezarlığı'na defnedilirken, yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Çolak'ın cenaze törenine şehidin silah arkadaşları, üst düzey komutanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trafik kazasında şehit olan astsubay son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında şehit olan astsubay son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.