Ankara'da mera kavgası! Harun Karakuş ve oğlu Berat Karakuş öldürüldü

Ankara'da mera kavgası! Harun Karakuş ve oğlu Berat Karakuş öldürüldü

Ankara Elmadağ'da mera kullanımı nedeniyle çıkan kavgada Ahmet Koç, 42 yaşındaki Harun Karakuş ve 17 yaşındaki oğlu Berat Karakuş'u silahla vurarak öldürüldü. Saldırgan gözaltına alınırken, baba oğul gözyaşlarıyla toprağa verildi

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde iki aile arasında mera kullanımı nedeniyle çıkan tartışmada Harun Karakuş ve oğlu Berat Karakuş öldürüldü.

MERA KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce de mera kullanımı nedeniyle aralarında husumet olduğu söylenen Koç ve Karakuş ailesi arasında küçükbaş hayvanların merada yayılımı nedeniyle tartışma çıktı.

BABA OĞLU ÖLDÜRDÜ

Çıkan anlaşmazlıkta Ahmet Koç (49), yanında bulunan silahını çıkartarak baba Harun Karakuş (42) ve oğlu Berat Karakuş'u (17) öldürdü. Olay anında hayatını kaybeden Harun Karakuş (42) ve Berat Karakuş'un (17) tek tek cenaze namazı kılınarak bugün toprağa verildi. Cenaze namazına ise ölenlerin yakınları katıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri zanlıyı gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.