Ankara'da kuyumcu dükkanında cinayet! Mustafa Günay öldü

Ankara'nın Çankaya ilçesi Karanfil Gümüşçüler Pasajı'nda cinayet. Ufuk N. , aralarında husumet bulunan Mustafa Günay'ı kuyumcu dükkanında tabancayla vurarak öldürdü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, aralarında husumet olduğu iddia edilen Mustafa Günay'ı kuyumcu dükkanında vurdu. Günay olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan Ufuk N. ise kıskıvrak yakalandı.

KUYUMCU DÜKKANINDA SİLAHLI SALDIRI

Olay, akşam saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Sakarya Caddesi Karanfil İş Hanı Gümüşçüler Pasajı'nda meydana geldi. İddialara göre, aralarında husumet bulunan Ufuk N., Mustafa Günay'ın kuyumcu dükkanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Ufuk N. yanında bulundurduğu tabanca ile Mustafa Günay'a ateş etti.

MUSTAFA GÜNAY OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Günay'ın hayatını kaybettiğini belirlerken polis ekipleri ise Ufuk N.'yi kıskıvrak yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mustafa Günay'ın cenazesi otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ankara'da kuyumcu dükkanında cinayet! Mustafa Günay öldü

Ankara'da kuyumcu dükkanında cinayet! Mustafa Günay öldü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum