Ankara'da kuvvetli kar! Başkent beyaza büründü

Ankara'da kuvvetli kar! Başkent beyaza büründü

Ankara'da gece boyunca kar yağışı sabah saatlerinde şiddetini artırdı. Başkent'te, cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı

Ankara'da gece boyunca etkili olan kar yağışı, kentin yüksek noktalarında sabahın ilk saatlerinde etkisini artırdı. Cadde ve sokakları beyaza bürüdüğü kentte karlı havanın tadını çıkartmak isteyen Ankaralılar, park ve bahçelere koştu.

Yollar açık

Karlı manzaranın tadını çıkarttıklarını belirten Songül Önder, "Ankara'ya bu mevsim son kez kar yağdığını düşünerek geldik. Arkadaşımla buraya geldik, kahvemizi içerek sohbet ediyoruz. Manzaranın keyfini çıkartıyoruz. Normalde buraya gelemeyeceğimizi düşündük fakat yollar açık herhangi bir sorunla karşılaşmadık" dedi.

Ankara'daki kar yağışı, ana arterlerdeki ulaşımda bir soruna yol açmazken Çankaya ilçesinde bulunan ara sokaklarda sürücüler güçlükle ilerledi.

ava.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.