Ankara'da korkutan patlama! MTA Kampüsü yakınında doğalgaz bomba gibi patladı! Valilikten açıklama

Ankara'da İnönü Bulvarı MTA Kampüsü yakınında doğalgaz patlaması ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankara Eskişehir Yolu merkez istikameti Maden Teknik Arama Enstitüsünün yerleşkesinin civarında çok şiddetli bir patlama oldu. Patlama sonucu yangın başladığı ve yolun trafiğe kapatıldığı bildirildi.

Yangının yolun kenarında olması ve hemen yakınında yakıt istasyonu olması sebebiyle faciadan dönüldüğü kaydedildi.

Olay, Ankara-Eskişehir yolu üzerinde yer alan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünün (MTA) bahçesinde meydana geldi. Şiddetli patlama sesiyle irkilen Başkentliler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yaşanan doğal gaz patlamasının ardından çıkan alevlere müdahale edildi.

Ankara Valiliği konuyla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.