Ankara'da freni boşalan kamyon alt geçitte aracın üstüne düştü! Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu geçti

Ankara'da freni boşalan kamyon alt geçitte aracın üstüne düştü! Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu geçti

Ankara'da iddialara göre aniden büyükelçilik binası alanında freni boşalan bir hafriyat kamyonu, alt geçitte hafif ticari aracın üstüne düştü. Olayın hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracının aynı noktadan geçmesi akıllarda soru işaretleri bıraktı

Ankara'da freni boşalan bir hafriyat kamyonu, alt geçitte seyreden hafif ticari aracın üstüne düştü.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir büyükelçilik binası önünde park halindeki demir yüklü hafriyat kamyonu, iddialara göre aniden freninin aniden boşalması sonucu inşaat alanından çıkarak Kuğulu Alt Geçidi'nde seyir halindeki bir ticari aracın üzerine devrildi.

Ticari araçta bulunan ve yaşları 60-65 arasında olduğu tahmin edilen bir karı kocanın ise yaralandığı öğrenildi. Çevredeki sakinlerin ihbarı üzerine olay yerine birçok ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralı karı koca, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, kazanın gerçekleştiği yol ise polis ekipleri tarafından geçici olarak trafiğe kapatıldı.

ankaraerdogan-konvoy.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONVOYU GEÇTİ!

Kazanın hemen ardından yolun diğer şeridinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu geçti. Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödül Töreni'nden dönüş yolunda olduğu öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu kazanın meydana geldiği alt geçitten kontrollü bir şekilde geçti.

ankaraerdohgann.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, olay yerinde çalışan ekiplerle selamlaştı.

ankaraerdogan-konvoykaza.jpg

Kamyon sürücüsünün son anda inerek canını kurtardığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kazanın ardından emniyete götürülen kamyon şoförü Sergen G.'nin ifadesi alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın program çıkışına denk gelen olay kaza akıllarda 'suikast planı mı' gibi soru işaretleri bıraktı.

ankaraerdogankonvoyy.jpg

ankaraerdogann.jpg

ankaraerdogann.jpg

Freni boşalan kamyon, ticari aracın üstüne uçtu

Freni boşalan kamyon, ticari aracın üstüne uçtu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.