Ankara’da fırtına ağacı devirdi: Sokak trafiğe kapandı

Ankara’da fırtına ağacı devirdi: Sokak trafiğe kapandı

Çankaya ilçesindeki Bardacık Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli fırtına, bir ağacın yola devrilmesine neden oldu. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, sokak geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, akşam saatlerinde şiddetli bir fırtına yaşandı. Bardacık Sokak'ta meydana gelen olayda, rüzgarın etkisiyle bir ağaç yola devrildi. Neyse ki, ağacın devrilmesi sonucu herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Ancak güvenlik önlemleri kapsamında sokak, geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen belediye ekipleri, devrilen ağacı kaldırmak ve yolun yeniden trafiğe açılmasını sağlamak için çalışmalara başladı. Fırtınanın etkisinin azalmasıyla birlikte sokak, normale dönene kadar sürücülere alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarı yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların güvenliği ve trafik akışının sağlanması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Ağacın devrilmesi sonucu oluşan maddi hasarın ise belediye ekipleri tarafından en kısa sürede giderileceği açıklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.