Ankara'da Firari Katil Zanlısı Yakalandı: Terör Bağlantısı Ortaya Çıktı!

Ankara'da Firari Katil Zanlısı Yakalandı: Terör Bağlantısı Ortaya Çıktı!

Ankara'da 4 Aydır Firari Olarak Aranan Katil Zanlısı, Ormanlık Alanda Yakalandı. Terör Örgütü Bağlantısı İnceleniyor.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 25 Kasım 2023 tarihinde meydana gelen olayda, Recep Can Öztürk adlı şahıs, komşularıyla yaşadığı gürültü tartışmasının ardından silahla saldırarak 1 kişinin ölümüne ve 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından firari duruma geçen Öztürk, yaklaşık 4 ay boyunca saklanmayı başardı. Ancak Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, Öztürk Yenimahalle'de yakalandı ve gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde, Öztürk'ün terör örgütleriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Firari sürecinde ıssız alanlarda saklanan Öztürk'ün, son olarak Yenimahalle'de ormanlık bir alanda terk edilmiş bir barakada kaldığı belirlendi. Geçmişte terör örgütleriyle ilişkisi olduğu tespit edilen Öztürk'ün bu nedenle kırsal alanlarda barınma deneyiminin olduğu bildirildi. Yakalandığı yerde yapılan aramalarda ise Öztürk'ün ihtiyaçlarını karşılamak için biriktirdiği çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Öztürk, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Şahsın terör örgütleriyle olan bağlantısı ve saklandığı süreç hakkında detaylı soruşturmalar devam ediyor.

Ankara'da Firari Katil Zanlısı Yakalandı: Terör Bağlantısı Ortaya Çıktı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.