Ankara’da feci kaza! Tıra çarpan araçta Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya öldü, 2 asker yaralı

Ankara’da feci kaza! Tıra çarpan araçta Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya öldü, 2 asker yaralı

Ankara TEM Otoyolu'nda tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 uzman çavuş da yaralandı

Ankara TEM Otoyolu'nda tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 2 uzman çavuş da yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Çamlıdere mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine giden Ö.Ö. idaresindeki 10 BS 886 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çamlıdere Kavşağı'nda aynı yöne gitmekte olan bir tıra arkadan çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Uzman Çavuş Ö.Ö. ve Uzman Çavuş E.A. ise ambulanslarla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan E.A.'nın da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

uzman-cavus-sedat-kaya.jpg

Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya'nın cenazesinin bugün (20.11.2023) Mersin'in Akdeniz ilçesi Nacarlı Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.