Ankara'da dehşet! Eski damadı tarafından kurşun yağmuruna tutulan Esin Doğan öldü Süleyman Doğan yaralı

Ankara'da dehşet! Eski damadı tarafından kurşun yağmuruna tutulan Esin Doğan öldü Süleyman Doğan yaralı

Ankara'da Esin ve Süleyman Doğan çifti kızını ve torunlarını almak için gittikleri eski damadının evinde kurşun yağmuruna tutuldu. Esin Doğan olay yerinde can verirken baba Süleyman Doğan hastaneye kaldırıldı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kızını ve torunlarını almak için gittikleri eski damatlarının evinde silahlı saldırıya uğrayan Esin ve Süleyman Doğan çiftini ölüm ayırdı. Kurşunların hedefi olan Esin Doğan olay yerinde yaşamını yitirirken, baba Süleyman Doğan yaralandı. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı.

Eski damadın kızlarını zorla tuttuğu iddiası

Edinilen bilgiye göre, Pursaklar ilçesinde Esin Doğan ve Süleyman Doğan çifti kızları Dilan Doğan'ı ve torunlarını almak için kızının eski eşi Mustafa Ö.'nün evine geldi. Dilan Doğan'ı zorla tuttuğu iddia edilen Mustafa Ö.'nün evinin önüne gelen Doğan çifti, kızını ve torunlarını istemesi üzerine tartışma çıktı.

Pompalı tüfekten çıkan kurşunlar hayattan kopardı

Tartışmanın büyümesiyle Mustafa Ö. ve Şadan Ö.'nün pompalı tüfeğinden çıkan kurşunlar Doğan çiftine isabet etti. Olay yerinde yere yığılan Doğan çifti için mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde Esin Doğan'a yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Süleyman Doğan tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Bölgeye gelen polis ekiplerinin çalışmaları ile olaya karıştıkları düşünülen Mustafa Ö. ve Şadan Ö. gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

p.jpg

pp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.