Ankara’da dehşet anları! Karşı şeride geçen otomobil otobüs durağına daldı: 6 yaralı

Ankara’da dehşet anları! Karşı şeride geçen otomobil otobüs durağına daldı: 6 yaralı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek otobüs durağına daldı. Dehşete düşüren kazada duraktaki 6 kişi yaralandı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek otobüs durağına girdi. Kazada 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE KARŞI ŞERİDE GEÇTİ
Kaza, akşam saatlerinde Çankaya Dikmen Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dikmen’den Kızılay istikametine giden Arda Ö. idaresindeki 06 EC 3022 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek otobüs durağına girdi.

SONRA OTOBÜS DURAĞINA DALDI

Kazada durakta bulunan Toprak U., Şaziye K., Nuriye A. ile araçta bulunan Emirhan S. Mehmet K. ve sürücü Arda Ö. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle yol trafiğe kapatılırken yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

"ACI BİR SES DUYDUM! DURAKTA CAMLARIN İÇİNDE 2 KADIN YATIYORDU"

Kaza olduğunda acı bir ses duyduğunu belirten Açelya Dehneli, “Biz aşağıda köpek parkında çocuklarım ile beraber duruyorduk. Hayatımda duyabileceğim acı bir ses duydum. Hemen koşarak geldim. Durakta camların içinde 2 kadın yatıyordu. Duyduğuma göre yukarıdan gelen araç hızını alamayarak durağa çarpıyor” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

aa.jpga.jpgaaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.