Ankara'da DEAŞ operasyonu! Sosyal medya ve internette paylaşılan videolar ele verdi

Ankara'da DEAŞ operasyonu! Sosyal medya ve internette paylaşılan videolar ele verdi

Ankara polisinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Zanlıların kimlikleri, sosyal medya platformları ve internet kanallarında paylaşılan videoların teknik analizleri sonucunda tespit edildi

Ankara polisinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce; çatışma bölgelerinde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri bilgileri elde edilen ve örgüt mensuplarının bulunduğu sosyal medya platformları ve internet kanallarında paylaşılan videoların teknik analizleri neticesinde kimlikleri tespit edilen 2 şüpheliye yönelik olarak il genelinde eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eşzamanlı operasyon neticesinde 2 şüpheli yakalandı.

Aramalarda ele geçirilen çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyale el konulduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.