Ankara’da bin 300 litre etil alkol ele geçirildi! 3 gözaltı

Ankara’da bin 300 litre etil alkol ele geçirildi! 3 gözaltı

Ankara'da kaçak alkolle mücadeleye yönelik operasyonda bin 300 litre etil alkol, 292 şişe sahte içki, 100 adet boş içki şişesi, 640 adet içki şişesi kapağı, sahte içki yapımında kullanılan materyaller yakalandı. 3 kişi gözaltına alındı

Ankara Sincan'da kaçak alkolle mücadeleye yönelik gerçekleştirilen bir operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Yüklü miktardaki etil alkol ile sahte içkiye de el konuldu.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sincan'da sahte alkol üreten 3 şüpheliyi tespit etti. Harekete geçen ekipler, Sincan'da iki farklı adrese düzenlediği operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda bulunan bin 300 litre etil alkol, 292 şişe sahte içki, 100 adet boş içki şişesi, 640 adet içki şişesi kapağı, sahte içki yapımında kullanılan kit ve 1 adet alkol ayrıştırıcı cihaz ile cihaza ait 2 adet soğutucu materyale ise el konuldu.

Ankara’daki bin 300 litre etil alkol ele geçirildi! 3 gözaltı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.