Ankara’da başıboş köpek dehşeti! Genç kız 8 köpeğin saldırısından böyle kurtuldu

Ankara'nın Gölbaşı içerisinde 8 başıboş köpeğin saldırısına uğrayan genç kız yol ortasında dehşeti yaşadı. Korna çalan sürücü ve elinde sopayla yardıma koşan vatandaş çığlıklar atan genç kızın hayatını kurtardı

Türkiye'de her geçen gün çoğalan ve sayıları neredeyse 10 milyonu bulan başıboş sokak köpekleri can yakmaya devam ediyor. Ankara'nın Gölbaşı içerisinde 8 başıboş köpek yoldan geçen bir genç kıza saldırdı. Çığlıklar atan genç kızın hayatını yoldan otomobili ile geçen bir vatandaş korna çalarak kurtardı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, köpek sorununa acil önlem alınması çağrılarıyla paylaşıldı.

GENÇ KIZA 8 KÖPEK SALDIRDI!

Olay, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Bir vatandaşın çektiği görüntülerde, bir genç kız sokakta yürürken 8 başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Genç kız, korkudan ellerindeki poşetleri yere atarak uzaklaşmak istedi.

SÜRÜCÜ KORNA ÇALARAK YARDIM ETMEK İSTEDİ

Köpeklerin genç kızın uzaklaşmasına izin vermediği görülürken, yoldan geçen bir otomobilin sürücüsü korna çalarak köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı.

VATANDAŞ SOPAYLA YARDIMA KOŞTU

Bölgedeki bir vatandaş da köpekleri korkutmak için eline sopa alarak koştu.

Köpekler genç kızın peşini bırakarak kendileri için kurulan kulübeye doğru koştu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, "Genç kız yapayalnız olsaydı ne yaşayacaktı?", "Sopalı şahıs gelmeseydi tekrar saldıracaklar mıydı?", "Sokaklarda can güvenliği var mı?", "Önlem alınması için köpek saldırısında kaç can kaybı daha olacak?" vb gibi sorular sorarak yetkililerden yardım istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum