Ankara’da 67 yıl 323 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Ankara'da Güven Timleri çok sayıda suça karıştığı ve 'İş Yerinde ve Eklentilerinde Yağma' suçundan 67 yıl 323 gün 67 yıl 323 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahsı yakaladı.

Ankara'da Güven Timleri 67 yıl 323 gün kesinleşmiş hapis cezası bulanan şahsı yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı sivil Güven Timi Devriye ekipleri Ulus'ta yaptıkları uygulamada şüpheli bir kişiyi durdurdu. Şahsın kimliğinin yanında olmadığını söylemesi üzerine polis ekipleri kimlik tespiti yapmak için zanlıyı Hırsızlık Büro Amirliğine götürdü.

Parmak izi alınan şahsın Parmak İzi Veritabanı'nda eşleşmesi olması ile 2005 doğumlu N.D. olduğu tespit edildi. Şüpheli N.D.'nin yapılan GBT sorgulamasında çok sayıda suça karıştığı, İş Yerinde ve Eklentilerinde Yağma suçundan 67 yıl 323 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve arandığı tespit edildi. Bunun üzerine şüpheli N.D. gerekli adli işlemler yapılmak üzere gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.