Ankara'da 14 katlı apartmanda yangın paniği! Mehmet Kaplan öldü, 2 itfaiye eri dumandan etkilendi

Ankara'nın Mamak ilçesinde 14 katlı bir apartmanın 13. katında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen ve durumu ağır olan Mehmet Kaplan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alevlere müdahale eden 2 itfaiye eri ise hastaneye kaldırıldı

Ankara'nın Mamak ilçesinde 14 katlı bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen Mehmet Kaplan hayatını kaybetti. Alevlere müdahale ederken dumandan etkilenen 2 itfaiye eri ise tedavi altına alındı.

MAMAK'TA 14 KATLI APARTMANDA YANGIN

Yangın, geç saatlerde Ankara'nın Mamak ilçesi Üreğil Mahallesinde bulunan 14 katlı apartmanın 13'üncü katında meydana geldi. İddialara göre, elektrik sistemindeki kabloların kısa devre yapması nedeniyle apartmanda yangın çıktı.

KOMŞULAR İTFAİYE ÇAĞIRDI

Alevleri gören komşular itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen vatandaşları ve 2 itfaiye erine ilk müdahalede bulundu.

MEHMET KAPLAN HASTANEDE CAN VERDİ

Dumandan etkilenen apartman sakinleri ve itfaiye erleri çevredeki hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan ve 13 katta bulunan Mehmet Kaplan (57) ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkış nedenine ilişkin çalışması devam ediyor.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

ÜREĞİL MAHALLESİ MUHTARI ERGÜN SON DURUMU AÇIKLADI

Üreğil Mahallesi Muhtarı Eray Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mahallemizde yaşanan yangın, binanın elektrik tesisatından kaynaklı olduğu düşünülüyor… 1 kişi Mehmet KAPLAN ağabeyimiz vefat etmiştir, Rabbim geride kalanlara sabırlar versin… Zehirlenen 25 kişinin hayati tehlikesi yoktur bilgilerinize sunarım… Devletimizin tüm yetkilileri, Büyükşehir ve Mamak Belediyelerimizin tüm imkanları bizimledir kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim beterinden saklasın" açıklamasında bulundu.

Bir 6 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir tuğla duvar görseli olabilir

Ankara'da 14 katlı apartmanda yangın paniği! Mehmet Kaplan öldü, 2 itfaiye eri dumandan etkilendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.