Ankara sokakları bomboş

Ankara sokakları bomboş

Korona virüs salgını dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sokaklar boş kaldı. Kısıtlamanın, muafiyeti bulunan bazı meslek grupları iş yerlerine ulaştıktan sonra başkentteki meydan, sokak, cadde ve mahalleler boş kaldı

Korona virüs salgını dolayısıyla ikincisi gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ve Zonguldak'ı kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması 17 Nisan gece saat 00.00 itibariyle başladı. Kısıtlamanın ikinci gününde, muafiyeti bulunan bazı meslek grupları iş yerlerine ulaştıktan sonra başkentteki meydan, sokak, cadde ve mahalleler boş kaldı. Kısıtlama bu gece saat 00.00'da son bulacak.

Kısıtlamanın bulunduğu 31 ilde polis ekipleri denetimlerini sıklaştırırken, Ankara'da da yaklaşık 150 noktada uygulama noktaları oluşturuldu.

Salgın dolayısıyla ikinci defa uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması çerçevesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan bazı kurum ve kuruluşlarda çalışanlar kısıtlamadan muaf tutuldu. Kısıtlama dolayısıyla boş kalan sokakların yeni sahibi ise güvercinler, kedi ve köpekler oldu.

Ankara sokakları bomboş

Ankara sokakları bomboş

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :