Ankara-Konya yolunda iki ayrı kaza! Traktöre çarpan araçlarda 2 ölü, 2'si ağır 3 yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesi Konya yolunda, otomobillerin traktörün römorkuna çarpması sonucu meydana gelen iki ayrı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, otomobillerin traktörün römorkuna çarpması sonucu meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GURBETÇİ AİLENİN ARACI TRAKTÖRE ÇARPTI

İlk kaza saat 21.30 sıralarında Polatlı-Konya yolu Karahamzalı Mahallesi çıkışında meydana geldi. Almanya'dan Türkiye'ye yakınlarını ziyarete gelen Osman Doray'a ait yurtdışı plakalı otomobil, Polatlı istikametine gelen buğday yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı.

YAKUP DORAY ÖLDÜ, 2 AĞIR YARALI

Kazada araçta sıkışan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, sürücü Yakup Doray hayatını kaybetti. Araç içerisindeki 2 kişi ise ağır yaralandı.

TRAKTÖR RÖMORKUNA ÇARPAN ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU

İkinci kaza ise 22.00 sıralarında Yaralı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Türktacir ve Yaralı yolu üzerinde seyir halindeki traktörün römorkuna arkadan çarpan otomobil şarampole uçtu.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 YARALI VAR

Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

aw012461-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.